Šunkarna KODILA
Naš slogan » ko veš, kaj ješ« pomeni, da kvalitetnemu mesu domačega porekla pri predelavi dodamo samo sol in začimbe in si pri tem vzamemo čas. Pri nas se tradicija prepleta z modernostjo in naravo, tu si naši gostje lahko ogledajo potek zorenja prekmurske šunke pod slamnato streho v zorilnicah ki so obdane z ilovico. Gastronomsko ponudbo povezujeta dva koncepta. Za tradicionalne domače dobrote z dobro poznanimi narezki, z delikatesnimi ocvirki, bogračem, gibanico poskrbi kuharica Micka. Za urbani gurmanski del »Meet Meat & eat« pa poskrbi kuharski mojster chef Daniel. Restavracija je svoje mesto dobila v prvem nadstropju, ob zorilnici, s pogledom na pol pokrito teraso poraslo s travo in odprtim ognjem ob strani. Dodan je koncept odprte kuhinje, ki kuharju omogoča stik z gosti, gostu pa nudi pogled na pripravo njegovega krožnika. Vabimo vas, da nas obiščete in si vzamete čas, kot si ga vzamemo mi, ko vam želimo ponuditi le najboljše.